середа, 1 червня 2016 р.

День захисту дітей

Всесвітній День захисту дітей святкується щорічно 1 червня. Був заснований в листопаді 1949 у Парижі. Вперше «Міжнародний день захисту дітей» відзначався в 1950-му році в 51 країні світу. В Україні це свято відзначається з 1998 року. 
У пришкільному таборі цей  день розпочався з розучування флеш - мобу "Ми діти твої, Україно!". Під запальну мелодію Гайтани діти вивчали танцювальні рухи - готували сюрприз для воїнів військової частини, розташованої у селі.
 Поснідавши, діти разом з вихователями відвідали сільський будинок культури. Учні старших класів разом з керівником колективу "Надія" Баран Н.М. підготували для малих концерт "Країна Дитинства". гучними аплодисментами зустрічали артистів діти. 
Концертна програма плавно перейшла у розважально - ігрову "Потанцюємо, пограємо, повтішаємось, пострибаємо". Разом із казковими героями Кузею та Карлсоном учні подорожували по країні "Розважалії", допомогли розчаклувати маленьких Фей, змагалися із Бабою Ягою. Після розваг так приємно отримати солодкі подарунки від друзів школи - спонсорів.
Літнє сонечко покликало дітей на вулицю . Кожен взяв у руки кольорову крейду і нумо малювати. Тема дитячих  малюнків "Намалюю мрію". Малювали космічні ракети, сімю, веселку... Та окрасою конкурсу виявився малюнок голуба миру. Усі учні погодились , що кожна дитина в Україні мріє мро МИР.

Немає коментарів:

Дописати коментар