четвер, 9 червня 2016 р.

День улюбленої книги

На День Улюбленої книги, 7 червня, на  школярів чекали працівники сільського будинку культури Кулик Л.В. та Твердохліб Н.В. Вони підготували для дітей екскурсію бібліотекою, цікаві вікторини та конкурси. З величезним задоволенням діти стали артистами та інсценізували казку Рукавичка.  А замість рукавички діти - звірята ховалися у підковдру. 
   Також команди дівчаток та хлопчиків "варили " український борщ у казані та ставили його рогачем у імпровізовану піч, вивішували білизну, чіпляли та шукали прищіпки на товаришах.
  При сільському БК  є невеличкий краєзнавчий музей. Експонати для нього зібрали самі працівники. Тут і вишиванки, прялки, ляльки - мотанки. Дуже цікаво було розглянути предмети, які вже вийшли із ужитку, але зберігають історію нашого рідного краю.
  Ще дітей чекав сюрприз - солодкі пироги від господарів . а насмакувавшись досхочу учні створювали ескізи обкладинок улюблених книжок. Створювати ескізи Залюбовська Л.А. запропонувала деревним вугіллям, Свої роботи діти подарували Кулик Л.В. та Твердохліб Н.В. на згадку про цікаву зустріч.

Немає коментарів:

Дописати коментар