понеділок, 6 червня 2016 р.

День подорожі та екскурсій

У День подорожі та екскурсій на дітей табору чекала поїздка в місто Бердянськ. Перед поїздкою вихователі Буймер І.А. та Сахно Л.М. провели з учнями бесіду "Правила дорожнього руху. Перехід вулиць та доріг. Дорожні знаки."
 У Бердянську відвідали садовий центр "Твой сад". Море квітів, екзотичних рослин вразили дітей своєю красою. ОрхідеЇ, велитенські монстери, пальми, кактуси, троянди, юкка створюють атмосферу казковості, у якій хочеться лишатися довго.
  Уже традиційним стало відвідування учнями школи зооклубу "Неон".В колекції клубу більше 70 видів риб, екзотичних тварини , плазунів, земноводних,  птахів. Дуже сподобалась дітям екскурсія , яку запропонували працівники зооклубу, багато цікавого та пізнавального  дізналися всі про життя тварин. Малим навіть вдалося погодувати рибу - корову стиглою черешнею та почути віршик від папуги Жори.
  Відвідини Бердянська неможливо уявити без моря. Разом із вихователями діти гуляли Приморською площею та спустилися до ласкавої і теплої води. Кожному хотілося помочити ніжки та набратися сили від морських хвиль.
  Повертаючись додому втомленими але щасливими учні грали у гру "Відгадай мелодію". Вони впізнавали дитячі пісні за ключовими словами, які загадувала вихователь Залюбовська Л.А.

Немає коментарів:

Дописати коментар