неділя, 12 червня 2016 р.

День Краєзнавства

Ми живемо у славному краї, але так мало знаємо про його минувшину. Тому , 9 червня , у день Краєзнавства, вихователі та діти пришкільного табору відпочинку здійснили поїздку у краєзнавчий музей села Осипенко та Лабіринт села Миколаївки.
  Екскурсія до музею виявилася цікавою, урочистою та зворушливою. Керівник музею Будяк Олесь Емілійович разом з учасниками краєзнавчого гуртка занурили екскурсантів у минуле нашого краю. Атмосферу урочистості доповнювали національне вбрання юних екскурсоводів та рядки поезій Володимира Сіренка , якими була наповнена екскурсія центральним парком села та музеєм. Дбайливо зберігаються в музеї старовинні речі, фото, документи повязані із долею П.Д.Осипенко,  також представлена експозиція про сучасних героїв - воїнів АТО, батальйону "Азов", Надію Савченко. Хочеться щиро подякувати працівникам музею та  побажати подальшого процвітання, добра та миру.

   А от до лабіринту  села Миколаївки довелося дітям та вихователям іти пішки, та це не вплинуло на їх піднесений настрій. Проходячи лабіринтом кожен залишав у ньому негативні почуття, спомини, а потім загадував своє сокровенне бажання. З лабіринту всі повернулись із впевненістю, що загадане обов язково збудеться.

Немає коментарів:

Дописати коментар