четвер, 2 червня 2016 р.

День пам яті

У День пам яті діти пришкільного табору відвідали могилу Невідомого солдата та поклали до неї квіти. Багато односельців пішли боронити рідний край, свої домівки, дітей від фашистів. Багато не повернулися у село, полігши на полі бою. Їхні імена викарбовані на монументі. І прийшовши цього дня сюди діти вшанували загиблих воїнів.
Цього дня на  учнів чекали і у  сільському храмі Олександра Невського. Настоятель храму отець Віталій розповів дітям правила поводження у церкві, історію побудови Храму, адже Храм - найстаріший у Бердянському районі. Десяткм свічок запалили діти , кожен звернувся до Бога зі своїм проханням. Та найбільша втіха чекала малих на горі дзвінниці - це можливість вдарити у церковні дзвони. На все село лунав дзвін сільського храму.
 Ще одна приємна зустріч відбулася цього дня - живе спілкування з воїнами військової частини, що розмістилася на території села. Учні 1 - 4 класів прийшли до воїнів з невеликим концертом. Особливо сподобалось дітям та воїнам грати разом у ігри, а танок -гра "Лавата " розважив і гравців , і глядачів. Потім воїни запросили дітей подивитися військову техніку. Усі присутні отримали незабутні враження та позитивні емоції , що зігрівають серця.

Немає коментарів:

Дописати коментар