вівторок, 31 травня 2016 р.

31 травня - День безпеки

Щоб залишатися здоровим та бадьорим необхідно дотримуватись правил безпеки життя. Тому другий день у таборі ми назвали "День безпеки." Він розпочався конкурсно – розважальною програмою з запрошеними  аніматорами «Безпечне літо 2016 ». Казкові герої Нюша та Совунья розповіли дітям про правила пожежної безпеки на природі, правила відпочинку біля водойм, безпеку купаня, засмагання. Незабутні враження отримали діти граючи і танцюючи із Мухомором - хранителем лісу, Веселими Гусачками, Нюшою.
  Після перегляду та обговорення мультфільмів "Кошкин дом" та "Путаница", діти разом із вихователями пришкільного табору відвідали пожежну частину, розміщену на території села. Багато цікавого та корисного запамятали учні спілкуючись із  черговим пожежної служби села Андрущенком С.В. Та найбільше вражень отримали діти від перебування за кермом пожежної машини. Кожен учень на мить уявив себе сміливим Вогнеборцем. 
  Також діти переглянули виступ агітбригади "Сам собі рятівник" яка називалася "Засоби пожежогасіння". Адже набагато легше загасити мале полумя ніж всепоглинаючу пожежу.

Немає коментарів:

Дописати коментар